Att sammanfatta vad jag sysslar med är inte lätt! Men min hemsida är ett försök att göra just det. Jag kommer från början från gatan och ett extremt utanförskap. Stockholmspolisen klassade mig som en av Sveriges tre farligaste ungdomar under 18 år. Men genom kampsporten så vände jag mitt liv till något positivt. Jag lyckades bli en av de mest meriterade kamp sportarna över stilgränserna i svensk historia och lyckades med att bli flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo och kickboxning. Som proffsboxare tog jag två titlar, WBCs internationella bälte och WBOs interkontinentala bälte och är en av fyra svenskar som boxats om VM-titeln. Jag har spelat in 4 långfilmer och varit programledare på nästan alla svenska Tv-kanaler. Just nu är jag anlitad av TV4 och gör Robinson. Jag har skrivit 6 böcker inom mat och träning och utöver det så är jag delägare och driver 6 företag och så har jag en egen mat tidning i samarbete med Aftonbladet som heter Paolo´s mat. Det låter kanske lite skrytsamt men vore jag ödmjuk så vore jag perfekt!

Min karriär

Taekwondo & Kickboxning

Jag har svart bälte och 2:a dan i Taekwondo. I tävlingssammanhang så är jag flerfaldig svensk och nordisk mästare. I kickboxning har jag blivit svensk mästare.

Boxning & Titlar

Som professionell boxare har jag gjort 34 fighter med bara fyra förluster.

Jag är en av fyra svenskar som boxats om en världsmästartitel

WBC internationell mästare i weltervikt.

WBO interkontinental mästare i weltervikt.

TV & Film

2012 TV: Robinson programledare
2011 TV: Robinson programledare
2010 TV: Robinson programledare
2009 TV: Robinson, programledare
2009 TV: Primo Paolo Säsong 2 – Mina fastrars mat, Programledare och kock
2009 Film: Filmatiseringen av Stieg Larssons Flickan som lekte med elden, Paolo Roberto
2008 TV: Primo Paolo säsong 1 – Mina fastrars mat, programledare och kock
2007 TV: När och fjärran, TV 4, programledare och resereporter
2006 TV: När och fjärran, TV 4, programledare och resereporter
2006 TV: Let´s dance, TV 4, Dansare
2005 TV: Paolo vs, Sportspegeln, SVT, debattör
2005 TV: Club Goa, Programledare
2005 TV-Dokumentär:Bantningsträsket, TV3,  Programledare, programidé och research
2004 TV: OS-sändningar, SVT,  expertkommentator boxning
2004 TV-Dokumentär: Vi äter ihjäl oss, TV3, Programledare, programidé och research
2004 TV-Dokumentär: Kungen i Kungsan, TV3, Programledare, programidé och research
2004 TV-Dokumentär: Yrke strippa, TV3, Programledare, programidé och research
2004 TV-Dokumentär: Price fighter, TV3, Programledare, programidé och research
2004 TV-Dokumentär: Yrke dörrvakt, TV3, Programledare, programidé och research
2003 TV: Paolo och Lena, TV3, programledare
2001 TV: Fear faktor, TV3, programledare
1999 TV: Y-front, kanal 5, programledare
1998 TV: Hon och Han, kanal 5, programledare
1997 Film: 9 mm, huvudroll
1995 TV: Men hallå, TV4, programledare
1994 TV: Close up, SVT, programledare
1993 Film: Sökarna, biroll
1987 Film: Stockholmsnatt, huvudroll