Kom i form med Paolos träningsbibel

Paolos träningsbibelKom i form med Paolo Robertos träningsbibel! Inspirerande, heltäckande träningsbok med smarta övningar att göra hemma - med din kroppsvikt som enda redskap.Paolos träningsbibel är en allomfattande bok med alla övningar du behöver för att [...]

Olivskörd

Olivskörd 2015Min familjs olja skördas precis i rätt tid i mitten på oktober. Det innebär att all vår olja är novello. En olja som kommer från den första pressningen och den första skörden. Alla oliver [...]

Spiralpasta med eldig svampsås

Ingredienser för 4 portioner:400-500 gFusilli ­alternativt ­casarecce ­eller annan kort pasta200-250 gFärsk svamp, Karl Johansvamp (eller 25 g ­torkad) eller annan färsk svamp, gärna blandade sorter400 gTomater1 stFinhackad gul lök1 stFinhackad vitlöksklyfta1 stTorkad peperoncino [...]

Rödspätterulader fyllda med räkor

Ingredienser för 4 portioner:3 dlLångkornigt ris (ej snabbris)8 stRöd­spättefiléer (skinnfria)Ca 24Räkor med skal Vetemjöl1 stPurjolök (liten), ­ansad, sköljd och ­skuren i tunna ­strimlor2 st ­Schalottenlökar (finhackade)1 mskSmör3 mskOlivolja 1+1+14 mskTorrt vitt vin½Citron2 msk Persilja (finhackad) Salt och svartpeppar  [...]

Pesche Ripiene

Ingredienser för 4 portioner:4 stFärska mogna persikor (eller 8 konserverade persikohalvor)3 dlVatten1 dlSockerFyllning100 gAmarettikakor eller mandelbiskvier1 mskGrädde eller mjölk1 tskKakao0,5 tskMaizenamjöl1 stLitet äggTillbehör Vaniljglass Pesche RipienePersikor fyllda med krossade mandelkakor och lite kakao ger en [...]

Risotto con verdure

Ingredienser för 4 portioner:4 dlAvorioris1 mskOlivolja1Gul lök (liten finhackad)1Vitlöksklyfta (finhackad) Risotto con verdureRisotto laddad med massor av grönsaker. Enkelt, supernyttigt – och fruktansvärt gott.Gör så här:Skölj och skär sparrisen i små bitar. [...]

  • Parträna med Paolo Roberto

Parträna med Paolo Roberto

Parträna med Paolo Roberto – 8 hemträningsprogram"De två största hoten mot formen är tiden och partnern. Jag var tvungen att få med Lena i träningen för att inte bli en soffpotatis, och nu pushar vi varandra [...]

  • Mina fastrars mat – menyer från Maddaloni

Mina fastrars mat : menyer från Maddaloni

Mina fastrars mat – menyer från MaddaloniJag har en stor släkt spridd över hela världen. Släktens nav hittar man dock på bakgrunden Merolilli i den napolitanska staden Maddaloni. De många fastrarna, som lagar den [...]

Italiensk bondmat

Från Napoli till Nacka – Paolo odlar och lagarVisst är det fint med vackra rosor och prunkande rabatter, men för Paolo Roberto är grönsakerna och kryddväxterna det viktiga i trädgården och växthuset. Det som [...]

Mina gästers mat

Grillmenyer från Skinnarviksberget Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare. En man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? [...]

Paolos träningsdagbok

Kom igång med Paolo – nu kör vi!En träningsdagbok är verktyget för dig som vill gå från ord till handling och ta kontroll över träningen. Paolo peppar dig att komma igång och ger sina bästa råd [...]

Paolos budord

Paolos budord!100 kärnfulla och peppande texter av Paolo Roberto. Han är träningsprofilen, föreläsaren, kokboksförfattaren, företagaren, pastatillverkaren & pizzabagaren som vet vad motgångar och motstånd betyder, men också hur man kan vända det till något [...]

Paolos pizza & pasta

Pizza och pasta tillagade med kärlek på de bästa råvarorna!Pizza och pasta är mat som alla älskar. Men det ska inte vara vilka recept som helst – de ska vara italienska. Fråga Paolo. Han vet [...]

Wellness –kväll med Paolo Roberto och Julia Fors

Välkomna till en inspirerande Wellness –kväll  måndagen den 18 mars på Oscarsteatern med Paolo Roberto & Julia Fors. Unna dig en kväll med massor av skratt, föreläsningar, inspiration, vinmingel, tilltugg och en välfylld goodiebag. Anmäl [...]

Godaste julsmakerna – Paolo och Sébastien tävlar

Är det Frankrike eller Italien som har godast julsmaker, det ska avgöras nu. Sébastien Boudet är konditor från Frankrike och han möter Italienaren Paolo Roberto, programledare och kokboksförfattare. Vinnarens utses av Christina Gyllner som vann [...]

Köttbullskriget

" width="600" height="350" autoplay="no" api_params="" class=""] Under matmässan duellerade Paolo mot Tina om vem som kunde göra dem godaste köttbullarna. På italienskt vis VS svenskt vis.

Julen är räddad!!!

Kolla in mina fantastiskt fina köksartiklar som finns på Åhléns City i Stockholm.

Paolo vs Tina på mitt-kök-mässan.

Lördagen 2012-11-10 kl 13,30. paolo lagar även mat kl 17,00 samma dag. Du kan även komma på mingel i montern C11:64 . Olivoljeprovning mm.

Helg tips! Melanzane ripiene

Fylld aubergine med kalvfärs & pecorino En superaubergine i ugnen! Laddad med massor av gott och med smält pecorino på toppen. Ingredienser till fyra portioner 4 medelstora auberginer 400 g kalvfärs 1 dl olivolja 1 [...]

Senaste numret av Aktiv träning

"Underskatta aldrig en person som går upp halv sex på morgonen för att springa"

Nytt nummer ute!

Nytt nummer av Paolos mat ute i butik nu! Lite av innehållet: Så lyckas du med risotton. Läckra veckomenyer. Familjens favorit på bara 10 minuter. Höstens härligaste långkok

Skörden är i full gång

Hela familjen är samlad för att hjälpa till med skörden.

Fegato di vitello con pancetta in salsa di erbe

Fegato di vitello con pancetta in salsa di erbe Kalvlever med sidfläsk i örtsky Lever kan vara något av det ­äckligaste man kan äta om den är fel tillagad. Men rätt tillagad är kalvlever en [...]

SATS – Motivation med Paolo

I SATS Magasin nr 3 2012 gjordes det ett reportage med Paolo Roberto på temat motivation. Här kan du se en film från mötet med en av Sveriges största träningsprofiler.

Ett litet hopplock av saker jag sysslat med

Klippt av: Special mastermixer orginal and extream  DJ Moe DavidAze Azadkhoei

Spänstig till helgen!

Nu är det fredag igen och dags för ett nytt videotips. Här är en av dom viktigaste stretchövningar efter löprundan. (funkar även efter krogrundan)

Jag lever för att äta

Folk har blivit galna! Man kan inte längre äta en god lunch med en vän utan att prata kalorier, GI eller mat politik. Det har helt enkelt blivit riktigt komplicerat att äta. Inställningen till mat [...]

Chins övning för helgen

Kort video om hur du ska lägga upp din träning för att få ut så många reps som möjlig när du kör chins.

Nytt nummer av Paolos mat: Läckert med fisk och skaldjur!

Paolo Roberto delar med sig av sina bästa recept med lättlagad, god och nyttig mat för hela oktober. Nu är hösten här – och det är även ett nytt nummer av Paolos mat. Paolo Roberto är [...]

Börja löpträna – bli lycklig!

- Det finns berg av forskningsrapporter som visar hur nyttigt det är att löpträna! Om du sköter din löpträning så kommer du att sova bättre, bli äldre och faktiskt bli mycket lyckligare bara genom att snöra [...]

Tips inför helgen

Gudomlig gnocchi i smör- och salviasky Gnocchi är en av mina favoriter.  – Här kommer en variant på de fantastiska potatisknytena som trots sin enkelhet är både elegant och smakrik. Ingredienser för fyra personer 800 [...]

Ta dig tid att laga mat

Det verkar som om att folk inte har mer än 3 minuter för att koka sin pasta. Man har helt enkelt svårt att få livspusslet att gå ihop som det så ofta beskrivs nu förtiden. [...]

Combo-träning

Vässa formen med Combo-träning. Inga ursäkter nu kör vi!!!

Här är pressmeddelandet Malou ljugit ihop

Här kommer lögnen: Kända par i samtalsterapi hos Malou - Efter tio Nyskilda Paolo Roberto och Lena Roberto träffar den rikskände terapeuten Egil Linge i säsongsstarten av MALOU - Efter tio. Direktsänd parterapi är en [...]

Ny vecka, nya mål

Float like butterfly sting like bee. Måndag igen! Nu kör vi så det ryker!

Kyckling på fredag

Ingredienser för 4 portioner: 1 färsk hel kyckling, cirka 1,2 kg, skölj och avtorkad med papper ½ citron   salt och peppar 1 smulad torkad peperoncino (chili) Fyllning: 2 färska salsiccia, italiensk korv [...]

  • Foto: Bingo Rimér

Male bonding

http://www.youtube.com/watch?v=9cMUjNJenJU&feature=share&list=PLF3E8055FC755E69A Fotografering med Petter Alexis och Bingo Rimér för omslaget av QX

Paolo får frågan: Hur ställer du dig till feminism?

http://www.youtube.com/watch?v=CEZ7uta14nw&feature=share&list=PLF3E8055FC755E69A Klippet har blivit en riktig youtube succé med 159 739 visningar.

Inte bara för boxare och småtjejer

En inspirations video om fördelarna med att hoppa hopprep. Ett hopprep kan man ta med överallt. Så när du inte hinner med din vanliga träningsrutin så är det bara att ta fram repet och köra [...]

Pasta har byggt min kropp

 - Jag sitter ofta på luncher där folk petar i sin pasta eller petar bort sin pasta. För den medvetne och hälsointresserade svensken är kolhydraten den stora fienden just nu. Bantningsindustrin är den största bondfångerirörelsen [...]

Olivolja Novello

Vår novello olja är från oliver plockade på samma olivlundar som vår Extra Virgin Olja, men är tagen från den allra första skörden. Oliverna plockas redan i mitten av oktober , vilket bidrar till en [...]

Nytt nummer av Paolos mat

Det är slut på sommaren och skola och jobb har dragit igång på högsta växeln. Mitt i allt ska vi ändå hinna med vardagsmaten. Aftonbladets magasin – Paolos mat, inspirerar dig att laga både enkel och nyttig [...]

Fredagsmys?

En kort inspirations video med Paolo om hur viktigt det är att inte bli för bekväm. Passa på att ta en löprunda ikväll istället för chipspåsen!

Träningsinspiration

Disciplin En kort inspirations video med Paolo, om vikten av disciplin i all träning.

Träning

Det finns ju inga mirakelkurer för att hitta formen och ändå så är det ju inte svårare matematik än plus och minus. Det du stoppar i dig måste du göra dig av med. Så vill [...]

Olivolja – flytande guld

– Min familj har odlat oliver så länge någon kan komma ihåg. Mina fastrar brukar säga att vi har odlat oliver genom alla tider. Men jag har kollat upp det påståendet och det stämmer inte… [...]

Mat

Det är faktiskt kring ett middagsbord man blir en familj. Det är där man knyter familjebanden allt hårdare. Smaker man har med sig från sin barndom är smaker man alltid kommer förknippa med den kärlek [...]

Italiensk fastfood

Snabb italienskt på en kvart eller merEn krigsförklaring mot mikromatenDet påstås att vi svenskar lägger ner i genomsnitt 14 minuter per dag på matlagning. Och att vi, alla ombyggda och tjusiga kök till [...]

Paolos stora italienska kokbok

Två italienska favoritkokböcker i en!Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme.Det är en kärleksförklaring till mat [...]

Mitt liv i bilder

Här kan ni se mitt liv i bilder

Fighting spirit

Att ha "fighting spirit" är naturligtvis viktigt i boxning men det är också en viktig ingrediens i det dagliga livet. En lördagskväll på ett kallt ringgolv på Åland låg jag knockad och sov. Jag hade [...]

Kost och hälsa

För två och ett halvt år sedan gjorde jag en dokumentär där jag under tre veckor åt skräpmat och gick upp 16 kilo. Min kropp och min hälsa försämrades drastiskt och bland annat gick insulinet [...]

TV-karriär

2008 : Primo Paolo säsong 1 - Mina fastrars mat, programledare och kock 2009 : Primo Paolo Säsong 2 – Mina fastrars mat, Programledare och kock 2009 : Robinson, programledare

Boxningskarriär

Boxning & Titlar Som professionell boxare har jag gjort 34 fighter med bara fyra förluster. WBC internationell mästare i weltervikt. WBO interkontinental mästare i weltervikt.

Filmkarriär

Film 2009 : Filmatiseringen av Stieg Larssons Flickan som lekte med elden, Paolo Roberto

Varför är maten viktig för mig?

Fler och fler hittade till min och mina italienska fastrar som är huvudpersoner i boken, där mustiga recept blandas med minst lika mustiga släkthistorier.

Pesche Ripiene

Persikor fyllda med krossade mandelkakor och lite kakao ger en söt men samtidigt fruktig smakupplevelse. Med en klick vaniljsmak så är den här desserten den ultimata avslutningen på en utsökt middag.   Ingredienser 4 st [...]

Jag kunde inte gå på en vecka

Över en halv miljon svenskar har sett mig i rollen som mig själv i ”Flickan som lekte med elden”.

Inspiration från Maddaloni!

Le Zie är en speciellt framtagen köksserie som bygger på det italienska kökets principer: Kvalitet, tradition funktionalitet och inte minst - matglädje. Produkterna är noga utvalda och testade av Paolo själv. Le Zie har hämtat sin inspiration från området kring Maddaloni i södra Italien med huvudsyfte att underlätta matlagningen med verktyg så att den blir både roligare och bättre. Alla produkterna är av högsta kvalitet och materialvalen är väl genomtänkta.

Träna en kvart om dagen

En kvart om dagen till toppform!Visst kan man komma i form utan att helt lägga om sitt liv. En kvart om dagen är allt som behövs för en vältränad kropp. Nu kommer succéboken Träna [...]