Här kommer lögnen:

Kända par i samtalsterapi hos Malou – Efter tio

Nyskilda Paolo Roberto och Lena Roberto träffar den rikskände terapeuten Egil Linge i säsongsstarten av MALOU – Efter tio. Direktsänd parterapi är en av nyheterna när MALOU – Efter Tio äntligen är tillbaka med en ny säsong i TV4.

Måndag den 17 september klockan 10.00 är det säsongspremiär för MALOU – Efter Tio. En av nyheterna för säsongen är samtalsterapi direkt i teve med rikskände terapeuten Egil Linge. Under säsongen får tittarna följa nio kända par som berättar om sina problem som de flesta kan känna igen sig i. Först ut är TV4-programledaren Paolo Roberto och Lena Roberto som berättar om sin skilsmässa, deras misslyckande och vad de lärt sig av detta.

– Jag har själv aldrig tvekat att ta hjälp av parterapi i mitt långa förhållande och nu hoppas jag att vi ska ta bort skamstämpeln som fortfarande finns kvar, säger Malou von Sivers.

Med två år kvar till valet bjuds samtliga partiledare in till MALOU – Efter Tioför ideologiska samtal. Dessutom kommer spännande teman som bland annat handlar om ny forskning kring barns hjärnor att diskuteras.

Tittarna får även se ett spännande möte mellan Malou och världsstjärnan 50 Cent. I en exklusiv intervju berättar han för första gången om den person som räddade hans liv och fick bort honom från gatorna som ung.

På onsdagar fortsätter Malous populära bokklubb, som idag är ett av Sveriges största forum för bokälskare. Här hittar man de största författarna, spännande diskussioner och bra boktips.

Champagneluncherna bjuder på unika och oväntade möten där man aldrig vet vart samtalen tar vägen.

 

Tror du jag blev förvånad när jag läste det i tidningen…
Jag skulle ALDRIG gå med på det! Det är en lögn!