Grillmenyer från Skinnarviksberget 

Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare. En man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?

I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling gäster på härliga middagar. Vi får exempelvis träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, biskop Anders Arborelius, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto samt en skräckinjagande granne. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.

Självklart är fastrarna från hans förra kokbok, Mina fastrars mat, med på ett hörn – inte minst genom att det är deras recept som vi får njuta av. Det handlar om okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Här lagas fisk, skaldjur, kött, pasta, grönsaker och försvinnande goda efterrätter. Och vartenda recept är värt att pröva!

Författare: Paolo Roberto
Språk: Svenska
Utgiven: 2009-05
Formgivare: Lottie Hallqvist
Fotograf: Jonas Hallqvist
Tina Axelsson
ISBN: 9789174240214
Förlag: Bonnier Fakta
Antal sidor: 160
Vikt: 723 gram

 

Köp från Adlibris