coverPaolos träningsbibel

Kom i form med Paolo Robertos träningsbibel! Inspirerande, heltäckande träningsbok med smarta övningar att göra hemma – med din kroppsvikt som enda redskap.

Paolos träningsbibel är en allomfattande bok med alla övningar du behöver för att komma i toppform, både i lätta och tuffa varianter. Det kan ta flera timmar att åka till gymmet, träna, duscha och sedan hem igen. Bättre att satsa på att träna smart för att komma i form – träna hemma! I boken förklarar Paolo Roberto varför redskap är överflödiga, det enda du behöver är din egen kroppsvikt och lite jädrar anamma!

Hemligheten bakom att komma i toppform är att träna hela kroppen, ofta och i varierade former. Att träna sig till toppform är en livsstil, inget projekt som har en start- och slutdag. Paolo har samlat sin erfarenhet från kampsporterna han tränat och delar med sig av övningarna som har hjälpt honom att behålla toppformen – trots att han lagt sina boxningshandskar på hyllan. Med Paolos träningsbibel får du Paolos samlade verk. Stundtals peppar han dig, stundtals skriker han på dig – helt enkelt din perfekta träningskompis! Boken innehåller bland annat en omfattande övningsbank med övningar för överkropp, bål, ben och helkropp och träningspass i fyra kategorier – nybörjare, medel, avancerad och champ.

Författare: Paolo Roberto
Språk: Svenska
Utgiven: 2013-07
Formgivare: Ian Roberto
Fotograf: Daniel Ohlsson
ISBN: 9789173630511
Förlag: Fitnessförlaget
Antal sidor: 231
Vikt: 1041 gram

 

Köp från Adlibris